duminică, 22 ianuarie 2012

Solutii de Pontaj si Acces Control

                        

                             ZKTIME PRO-EU

   Este o aplicatie software pentru sistemele de pontaj cu ajutorul careia se poate controla activitatea unui angajat precum si toate incindentele care au avut loc (pranz, probleme medicale, etc...) in   conformitate cu programul de lucru definit pentru fiecare concept in parte (program de lucru normal, intarzieri, pranz, etc, ...).
    Aplicatia incorporeaza  un modul de evaluare a prezentei angajatilor in cadrul unui program de munca (normal, ore suplimentare, schimb de noapte, etc...) totodata furnizand si solutii de calcul a salariilor pentru angajati.
   Este inclus si un modul de control acces, prin care se pot seta mai multe perioade de timp si zile diferite de acces pentru fiecare angajat in parte. Informatiile generate pot fi printate sau exportate intr-unul din formatele cele mai utilizate  (Excel, Word, Pdf, etc, ...).
 Baze de date
In utilizare cu MS Acces, MySQL, SQL si ORACLE. Permite lucrul cu mai multe companii si cu mai multi utilizatori.
Angajati
Permite memorarea fotografiei si a amprentei digitale. Include un calendar personal si un profil personal. Vizualizarea se poate face online de catre angajati.
Zile de lucru
Accepta introducerea schimburilor de zi, noapte, rotative si a programelor de lucru flexibile. Poate fi stabilita plata pentru fiecare zi de lucru in parte.
Calendare
Publice si personalizate. Tine in evidenta zilele cu program de lucru diferit, ori aparitia unor incidente in programul normal de lucru.
Incidente
Tine evidenta intrarilor, iesirilor, ori intrarilor si iesirilor pentru pontaj ori control acces.
Verificari
Cu sau fara incidente. Permite verificari in grup,  tine evidenta pauzelor.
Plati
Calculeaza statul de plata in functie de ore sau sloturi. Permite calculul in functie de situatie (program norma, ore suplimentare, zile de sarbatoare).
Rapoarte
Permite personalizarea raporturilor. Acestea pot fi exportate intr-unul din formatele: Excel, Word, PDF, HTML si ASCII. Datele pot fi trimise prin e-mail.
Altele
Permite stabilirea unui orar cu mesaje sonore.
Terminale
Permite copierea, restaurarea si importarea datelor utilizatorilor inregistrati la terminale. Importa date de pe USB.
  Limbi.
Engleza, Spaniola, Franceza, Germana, Portugheza, etc, ...
SCDtechnology

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu